Vacature Junior Inkoop Assistent

Junior Inkoop Assistent
40 uur per week

Luca Lifestyle is gespecialiseerd in de productie en wereldwijde verkoop van hoogwaardige, luxe plantenbakken voor binnen en buiten. Onze producten worden wereldwijd verkocht aan hoveniers, tuincentra, groothandelaren en retail ketens.

Om de groei en vele ontwikkelingen in goede banen te kunnen leiden zijn wij op zoek naar versterking van ons team. Wil jij graag meegroeien in een ambitieus en snelgroeiend bedrijf? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou!

De functie:

Je belangrijkste taak is het assisteren op het gebied van inkoop. Zo houd je je bezig met het verwerken en controleren van inkooporders en ben je er mede verantwoordelijk voor dat het volledige inkoopproces soepel verloopt.

Naast het inkoopproces ondersteun je je collega’s binnen de organisatie met diverse werkzaamheden. Eerlijk is eerlijk, het kan er vooral in ons hoogseizoen hectisch aan toe gaan. Je weet daarom prioriteiten te stellen, het overzicht te bewaken en kunt snel schakelen.

Jouw profiel:

  • Werk- en denkvermogen op MBO niveau
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré
  • Nauwkeurig, zelfstandig en stressbestendig
  • Je bent een aanpakker en gaat een uitdaging nooit uit de weg
  • Up-to-date kennis en goede beheersing van Microsoft Office

Wat wij bieden:

Een uitdagende baan waarbij je komt te werken in een klein, ambitieus en snel groeiend bedrijf. We zijn volop in beweging en je krijgt voldoende ruimte en ondersteuning om jezelf verder te ontwikkelen.

Ben je enthousiast geworden en voldoe je aan bovenstaand profiel dan ontvangen wij graag uiterlijk maandag 2 augustus je sollicitatie met uitgebreid CV en motivatiebrief. Stuur deze dan naar willemijn@lucalifestyle.com. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

footer

Luca Lifestyle B.V.
De Peel 2
4264 KK Veen
Nederland

 

info@lucalifestyle.com

+ 31 (0) 416 72 50 03

Luca Lifestyle incl. slogan wit

©copyright Luca Lifestyle B.V.