Collecties

Het grootste deel van onze collectie is gemaakt van een unieke, zeer sterke materiaalsamenstelling met als hoofdbestanddeel polyester. Dit materiaal is in samenwerking met een Belgische universiteit ontwikkeld. Het materiaal heeft zich in de laatste jaren bewezen waardoor duurzaamheid en kwaliteit gegarandeerd zijn. Onze producten zijn bijzonder sterk, lichtgewicht en UV- en vorstbestendig. Daarnaast bieden we met de collectie Marrone een unieke serie van gerecycled hout in ons assortiment.

Meer weten over de producteigenschappen?

Grigio

De Grigio collectie biedt het beste van twee werelden: de robuuste uitstraling van beton en het lichtgewicht maar sterke en onderhoudsvriendelijke karakter van polyester.

Grigio-Natural-Concrete

Natural Concrete

Grigio-Antique-White

Antique White

Grigio-Anthracite

Anthracite

Natural Concrete

Antique White

Anthracite

Grigio Metallic

Aan de reeds bekende Grigio collectie, met verfijnde betonstructuur, is een 2-tal metallic kleuren toegevoegd. Deze producten zijn tevens gemaakt van het stabiele en krasbestendige materiaal op polyesterbasis, waardoor ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.

Grigio-Metallic-Champagne

Champagne

Grigio-Metallic-Bronze

Bronze

Champagne

Bronze

Terreno

De Terreno collectie biedt de luxe uitstraling van natuurlijke klei in een lichtgewicht plantenbak. Vakmanschap en het gebruik van alleen de allerbeste materialen staan aan de basis van deze unieke collectie.

Terreno-Sand

Sand

Terreno-Clay

Clay

Terreno-Earth

Earth

Sand

Clay

Earth

Bordo

De Bordo collectie bestaat uit een combinatie van verfijnde structuren en natuurlijke kleuren. De gedetailleerde randen geven de plantenbakken een uniek karakter binnen het assortiment.

Bordo-Sand

Sand

Bordo-Clay

Clay

Bordo-Earth

Earth

Sand

Clay

Earth

Argento

De Argento collectie biedt producten voor liefhebbers van een strakke en moderne stijl. De serie bestaat uit hoogwaardige plantenbakken, handgemaakt uit een mix van polyester en steenpoeder. Dit is de perfect combinatie van materialen, die voor kracht, duurzaamheid en gebruiksgemak zorgt.

Argento-Natural-Grey

Natural Grey

Argento-Black

Black

Argento-Matt-White

Matt White

Natural Grey

Black

Matt White

Stretto

De Stretto collectie is uniek binnen ons assortiment. Deze plantenbakken zijn gemaakt van 100% polyester en worden milieuvriendelijk en CO2 neutraal geproduceerd. De binnenzijden van de hoekige plantenbakken zijn voorzien van een laag polystyreen. Hierdoor is de plantenbak altijd geïsoleerd.

Stretto-Anthracite

Anthracite

Anthracite

Marrone

De collectie Marrone is onze unieke serie van gerecycled hout. De Marrone plantenbakken worden veelal geleverd met water - dichte inzetbakken van gerecycled plastic. Enkele modellen kunnen daarnaast worden uitgerust met wieltjes, die eenvoudig kunnen worden bevestigd.

Marrone-Verticale-Natural

Verticale Natural

Marrone-Orizzontale-Natural

Orizzontale Natural

Marrone-Orizzontale-Black

Orizzontale Black

Verticale Natural

Orizzontale Natural

Orizzontale Black